Projekt "Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości"

Print Drukuj
Plakat kompetencje dla branży turystycznej
 

Treść z plakatu:

Projekt „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości"

Cel projektu

Podniesienie do końca 3/2021, zgodnie z potrzebami MŚP, kompetencji  w ramach nadzwyczajnych rekomendacji ogłoszonych przez Sektorowe rady ds. Kompetencji.

Dla kogo

Projekt skierowany do 440 pracowników MŚP i dużych przedsiębiorstw z sektora żywności wysokiej jakości (PKD C.10) z całej Polski.

Czas realizacji

Projekt w zakresie obejmującym wsparcie antycovidowe dla branży żywności wysokiej jakości realizowany w okresie od 01.10.2020 do 31.03.2021.

Poziom dofinasowania

Maksymalna kwota na osobę wynosi 7 767,20 zł netto. Wsparcie udzielane w formie zaliczkowo-refundacyjnej poniesionych przez Przedsiębiorcę kosztów wybranego wsparcia udzielanego jako pomoc de minimis/pomoc publiczna. Wkład własny Przedsiębiorcy tj. nie mniej niż 20% kosztu usługi.

Etapy

I – Rekrutacja (poprzez formularz rejestracyjny na stronie PARP oraz formularz zgłoszeniowy przesłany do Operatora)
II – Zakwalifikowanie się do udzielenia wsparcie
III – Zawarcie Umowy wsparcia z Operatorem
IV – Wybór usług rozwojowych w BUR
V – Rozliczenie wsparcia
 

Projekt realizowany jest przez:

MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu sp. k.
Budynek Atrium Tower
al. Jana Pawła II 25, 00-854 Warszawa
tel. 22 208 23 73, 789 446 760, 503 455 204
mail: zywnosc@akademiamddp.pl


 
Informacje o publikacji dokumentu