Treść z plakatu:
Projekt „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości"Cel projektu
Podniesienie do końca 3/2021, zgodnie z potrzebami MŚP, kompetencji w ramach nadzwyczajnych rekomendacji ogłoszonych przez Sektorowe rady ds. Kompetencji.Dla kogo
Projekt skierowany do 440 pracowników MŚP i dużych przedsiębiorstw z sektora żywności wysokiej jakości (PKD C.10) z całej Polski.Czas realizacji
Projekt w zakresie obejmującym wsparcie antycovidowe dla branży żywności wysokiej jakości realizowany w okresie od 01.10.2020 do 31.03.2021.Poziom dofinasowania
Maksymalna kwota na osobę wynosi 7 767,20 zł netto. Wsparcie udzielane w formie zaliczkowo-refundacyjnej poniesionych przez Przedsiębiorcę kosztów wybranego wsparcia udzielanego jako pomoc de minimis/pomoc publiczna. Wkład własny Przedsiębiorcy tj. nie mniej niż 20% kosztu usługi.Etapy
I – Rekrutacja (poprzez formularz rejestracyjny na stronie PARP oraz formularz zgłoszeniowy przesłany do Operatora)II – Zakwalifikowanie się do udzielenia wsparcie
III – Zawarcie Umowy wsparcia z Operatorem
IV – Wybór usług rozwojowych w BUR
V – Rozliczenie wsparcia
Projekt realizowany jest przez:
MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu sp. k.Budynek Atrium Tower
al. Jana Pawła II 25, 00-854 Warszawa
tel. 22 208 23 73, 789 446 760, 503 455 204
mail: zywnosc@akademiamddp.pl